Gratis gjær til hjemmebryggere!

..På åpent bryggeri, hver lørdag fra kl 13.00

Lørdag 14 januar starter vi opp igjen med «Åpent Bryggeri», der vi slipper inn publikum for å hygge seg i bryggeriet, med live musikk, god mat og kortreist drikke.

Nå som vi kjører i gang med Åpent Bryggeri på lørdager vil vi også gi hjemmebryggere muligheten til å brygge som oss. Derfor vil vi nå tilby fersk gjær som vi høster fra våre gjæringstanker. Gjæren får du helt gratis, men du må ta med deg en egnet beholder for å ta med deg gjæren med hjem. Beholder kan for eksempel være et syltetøyglass med lokk, og det er viktig at du har desinfisert glasset på forhånd.

yeastcountGjær er som mange vet en viktig og avgjørende faktor for bryggingen, og det kreves ofte litt bearbeiding eller arbeid for å sikre at gjæren er i god stand og er klar for å gjøre jobben sin. Fordelen ved å høste gjæren på sitt beste er dermed av både praktisk og økonomisk betydning. På bryggeriet bruker vi gjæren ca 10 ganger før vi starter på nytt med ny gjær. Slik vet vi at gjæren alltid er på sitt potensielt beste. Det er nettopp dette vi også dele med dere som brygger selv.

På Åpent Bryggeri 14 januar vil vi tilby nyhøstet British ale yeast til hjemmebryggere, planlegg derfor ditt neste brygg allerede nå!

Det vil legges ut info på facebook i forkant av Åpent bryggeri, slik at du vet hvilken gjær vi har tilgjengelig.

Og hvis du trenger tips eller gode råd så er vi under Åpent Bryggeri tilgjengelig for en hyggelig prat, sånn oss bryggere mellom!

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s