Åpent Bryggeri 11 februar

På lørdag blir det igjen lørdagslive på Åpent bryggeri, og vi gjentar suksessen med «gladjazz» fra den muntre trioen «Polkadots & Moonbeams».

Vi åpner dørene klokken 13.00, og det blir salg av bangers & mash i tillegg til særdeles kortreist drikke!

Nyhet! Du kan nå også bestille mat inne på Vespa & Humla som ligger vegg i vegg med bryggeriet. Maten får du servert inne på bryggeriet og passer utmerket med det vi har på vår drikkemeny. På denne måten tilbyr vi dermed ikke bare god ølsnacks men også et større utvalg av mat som vil dekke de fleste behov (store måltider, vegetar, osv). Vespa & Humla serverer mat inspirert fra det italienske kjøkken, og har sitt eget rotisseri der både kylling, porchetta og andre godsaker!

Gratis gjær til hjemmebryggere

Vi fortsetter vårt populære tilbud med gratis gjær! Hver lørdag deler vi ut gratis gjær til hjemmebryggere. Man tar selv med desinfisert beholder/syltetøyglass som vi fyller opp med vår nyhøstede gjær. Siden vi høster gjær som er på sitt best er du dermed sikret en gjær som du trygt kan bruke uten å lure på om du har nok gjær! Vi har som regel British ale yeast tilgjengelig. Dette er en gjær som egner seg til mye forskjellig, og den arbeider raskt. Ellers har vi også enkelte ganger annen gjær som lagergjær, saison eller belgisk.

 

image1
Lars Birkelund synger og spiller trommer Pierluca Taranta: gitar Tov Ramstad: bass

16.00 – 18.00: Polkadots and Moonbeams

Denne trioen spiller «godjazz», med glimt i øyet, standardlåter og enkelte jazzifiserte norske «schlagere». Hovedsaklig vokalbasert.

aapent-bryggeri-plakat_web

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s