Bryggerigårdens ølutsalg

Vi starter opp vårt eget butikkutsalg i bryggerigården, slik at du nå endelig får muligheten til å kjøpe øl fra Grünerløkka Brygghus med deg hjem. Vi vil tilby svært kortreis øl både  på flaske og på fat! Det er først og fremst vårt eget øl vi vil tilby, men vi vil også enkelte ganger ha noe spennende på lur fra andre flinke bryggerier!

Løkka pils, Ingefær ale og HverdagsIPA er de tre ølene som er tilgjengelig på flaske fra vår egen butikk nå i første omgang.

Kontakt oss for priser og bestilling av fat og leie av tappetårn. Offisiell åpning av butikken vi komme tilbake til.

Som bildet viser så er vi full gang med å lage butikk, men den er ikke helt klar for åpning før om en liten stund!

butikk.png

Det vil være mulig å handle i vår butikk i «vanlig åpningstid», når vi er i bryggeriet.

  • 08.30 -17.00 på hverdager
  • 13.00-18.00 på lørdager

 Server på samme måte som utestedene gjør!

tn2_obrazek_47Kegoratorutleie

Våre 30 liters fat selges fra vårt nye butikkutsalg som ligger i bryggerigården, ved siden av bryggeriet i Københavngata 4. For å kunne tappe ølet trenger man riktig utstyr, og derfor tilbyr vi også utleie av kegerator. Med en kegerator kan det tappes to ulike øl om gangen, og siden ølet blir avkjølt direkte trenger man ikke å tenke på utfordringen ved å måtte kjøle ned ølet på forhånd.   Siden det er maks 4,7 % som er grensen for salg fra butikk er det derfor øl innenfor denne alkoholstyrken vi vil tilby fra vår butikk.

Utleiepris 500 kr,- (+ depositum)

lwc-slimline-30l

 

Butikkutsalg av fat

Mange har etterspurt muligheten for å kjøpe fat til fester eller til ulike arrangementer, og her har dette vært forbeholdt utelivsbransjen. Du trenger ikke skjenkebevilling for å kjøpe ditt eget fat, så lenge det er under 4,7 %.

KeyKeg har blitt den nye standarden for mindre bryggerier. Selv om dette er engangsfat er det et godt og miljøvennlig alternativ. Etter bruk fjernes trykket fra fatet før det klemmes flatt. Tidligere var det fat i metall som ble brukt av bryggeriene, noe som medførte store kostnader ved transport både frem og tilbake, og en rensing med sterke kjemikalier før det kunne brukes på nytt. Dette var også en stor barriere for mindre bryggerier. KeyKegs har på mange måter gjort det enklere å ha et større mangfold av øl, både kortreis og «langreist»!

Priser vil variere!

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s