Grünerløkka Brygghus ølutsalg

ølutsalgEndelig åpner vi vårt eget ølutsalg, og vi inviterer til åpning lørdag 22.04 klokken 14.00

Samtidig er det Åpent bryggeri, og man får da en titt i bryggeriet og muligheten til å kjøpe fra vår bryggeripub. For hjemmebryggere deler vi ut gjær gratis, og vi starter med salg av humle til en hyggelig pris, se oversikt over dette nederst på siden!

Growlerfylling

Ta med deg din egen Growler, så fyller vi den opp. Prisen beregnes da per desiliter slik at man i utgangspunktet kan komme med valgfri størrelse. Mest vanlig er Growlere på 2 liter. Vi vil etterhvert også selge våre egne growlere i butikken.

 • Løkka Pale Ale, azacca centennial: 8,50 kr per desiliter
 • Obersten milk stout: 8 kr per desiliter
 • Bringebær & Pepper Saison : 9,50 kr per desiliter
 • Oslo Øst Bordøl: 8 kr per desiliter

Øl på flaske

 • Løkka pils 0,33 liter: kr 35,-
 • Hverdags-IPA 0,33 liter: kr 38,-
 • Ingefær ale 0,33 liter: kr 35,-

Vi kan også fylle flasker med de ølene vi tilbyr for Growler-tapping på flaske. Da kommer det en pris på 4 kr ekstra for 0,33 liters flaske, og 5 kr for 0,5 liters flaske. Dette kommer selvsagt ikke i tillegg ved tapping på medbragt beholder/growler.

KeyKegs fat og utleie av kegerator

Våre fat er av type KeyKegs som er blitt den nye standarden for mikrobryggerier. Disse leveres i 20 og 30 liters størrelser, og det aller meste er tappet på 30 liters fat. Vi tilbyr også utleie av tappeutstyr (kegerator) som også kjøler ølet slik at man tapper kaldt øl selv når fatet står i romtemperatur! Siden det kun er en kobling som settes på selve fatet er det en enkel sak, og man får selvsagt ved utleie også nødvendige hjelpe og instruksjon for bruk slik at man føler seg trygg på å bruk!

 • Birra Paradiso 4,7 % 30 liter fat: kr 2188
 • Løkka pils 4,7 % 30 liter fat: kr 2291
 • Løkka Weissen 4,7 % 30 liter fat: kr 2340
 • Oslo øst bordøl 4,7 % 30 liter fat: kr 2350
 • Løkka Pale ale azacca centennial 4,7 % 30 liter fat: kr 2350
 • Bringebær og pepper Saison 30 liter fat: kr 2600
 • Hverdags IPA 20 liter fat: kr 1600
 • Obersten milk stout 4,7 % 20 liter fat: kr 1550
 • Utleie av kegerator: 500 kr per virkedag. Dette vil si at dersom man henter en kegerator på en fredag må den leveres neste dag for å betale leie for en dag, mens om den hentes en lørdag kan de leveres tilbake på mandag for samme pris.

For hjemmebryggere

Hver lørdag vil vi ha tilgjengelig gjær som vi deler ut gratis til hjemmebryggere. Det eneste vi krever er at du tar med deg en egnet beholder/glass som vi kan fylle opp med vår gjær. For å være 100 % sikker på at vi har gjær tilgjengelig anbefales det å ta en titt på vår facebookside, men vi tapper alltid litt ekstra gjær når vi høster til eget bruk slik at vi kan fortsette med dette populære tilbudet. Siden gjær er en betydelig kostnad for hjemmebryggere, og man ofte ikke er sikker på kvaliteten på gjær man får kjøpt er det ofte anbefalt å lage gjærstartere på forhånd. Gjæren vi høster er på sitt mest aktive og kan brukes rett i gjæringskaret. Det anbefales å bruke gjæren innen 14 dager, og vi bruker vanligvis gjæren vår i 10 generasjoner.

Vi som jobber på bryggeriet er glad i å dele, så spør oss gjerne om tips til brygging og oppskrifter så skal vi svare så godt vi kan! Flere har spurt oss om oppskrifter og ølkit for hjemmebrygging, og i første omgang begynner vi nå med å selge noen av de humlevariantene vi bruker i våre øl. Humlen vi har er 2014-årgang, og siden denne har blitt oppbevart kaldt og vakumpakket hele tiden fra den ble levert direkte fra produsent har denne holdt seg svært bra i kvalitet. Det er denne humlen vi bruker i våre øl.

Trenger du tomme flasker kan du spørre oss om brukte flasker, eller så selger vi nye flasker 0,33 liter for 5 kr per stk, og 0,5 liter for 6 kr per stk.

Amarillo pakke a 100 gram: kr 49
Nugget pakke a 100 gram : 39 kr
Citra pakke a 100 gram: 49
Cascade pakke a 100 gram: 49 kr

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s