blog

Lansering – Omnipollo + Buxton Original Ice Cream serien

Torsdag 8. desember byr Grünerløkka Brygghus på lansering av Ice Cream serien på flaske. Det blir et hyggelig gjensyn med fire herlige collab øl mellom Omnipollo og Buxton!

Disse ølene vil være tilgjengelige:
– Original Vanilla Ice Cream Pale – 5,6% – pale ale med en vaniljestang per to liter øl. Sammen med havre og hvete gir det en myk munnfølelse for å etterligne en vaniljeis. Buxton/Omnipollos originale Ice Cream-øl.

– Original Lemon Meringue Ice Cream Pie – 6% – en surmesket øl med enorme mengder sitronjuice og laktosesukker.
– Original Rocky Road Ice Cream – 10% – en peanøttporter som er brygget med marshmallows og lagret med på kakaobønner.
– Original Texas Pecan Ice Cream (10%) – en pekannøttporter som er brygget med karamellsaus og lagret på store mengder med vanilje.

Dette arrangementet blir i ånd med lanseringen som forgår samtidig i Stockholm. omnipollo_cream-copy

Åpent bryggeri 10 desember med oversikt over bryggerier som kommer

Her får du infomasjon om hvilke bryggerier som kommer på vår lansering av «Åpent Bryggeri» og liste over hva de flinke bryggerne har med seg denne dagen.

15268090_1151895934879445_4269726371747580844_nKl 14.00 åpner vi dørene og ønsker velkommen til vårt første «Åpent Bryggeri». dette konseptet er inspirert fra blant annen de små håndtverksbryggeriene i  London, som har en tradisjon hver lørdag der de stolt inviterer og viser frem sitt bryggeri. Nå vil vi vise frem bryggeriet på Løkka, og inviterer dermed til Åpent bryggeri hver lørdag fremover (med unntak av 24 og 31 desember).

Her blir det muligheter for en liten omvisning og det blir selvsagt muligheter for å kjøpe seg noe godt å spise (og noe i glasset). Lørdagene vil også kunne by på en og annen overraskelse, noen ganger vil vi gjerne fokusere på ulike tema omkring mat og drikke. Andre ganger kan det dukke opp et og annet underholdningsinnslag, eller kanskje vi kjører en behagelig dag med snurring av  vinylplater som et lite pust i bakken for alle som vil ha et lite avbrekk fra lørdagens storbykaos. Uansett hva vi finner på, så lover vi god stemning og ekte håndtverk her hos oss!

I bakgården er det julemarked og det vil være juleverksted for barna. Vespa og Humla som arrangerer Jul i Københavngata denne dagen selger også smakfulle italienske produkter som egner seg supert som fine julegaver.

polkadots16.00 – 18.00: Polkadots and Moonbeams

Denne trioen spiller»godjazz», med glimt i øyet, standardlåter og enkelte jazzifiserte norske «schlagere». Hovedsaklig vokalbasert.

Lars Birkelund synger og spiller trommer
Pierluca Taranta: gitar
Tov Ramstad: bass
Trioen spiller og skaper god stemning inne på bryggeriet fra kl 16.00 kl 18.00
(Ps! trioen består altså av tre av musikerne på bildet)

Kl 18.00 får vi hyggelig besøk av Pavlova, et erfarent og dyktig kor som vil bidra til julestemning inne på bryggeriet.  Pavlova ble etablert i Oslo i 2014 og består av 11 unge damer ledet av dirigent Anna Sandvik. Pop, visesang, folketoner og klassisk er det jentene synger. Vårt repertoar inneholder sanger som passer til blant annet bryllup, seminarer og festmiddager

 

Her er listen over bryggerier som kommer på vår lansering av «Åpent bryggeri»:

Cervisiam har med seg:

  • Krampus Imperial Stout
  • Hans Trapp – Porter
  • Belsnickel – IPA

St. Hallvard har med seg:

  • Reserve-Jul – Belgian Strong Ale 9%
  • For-Jul, Scotch Ale 7,3%
  • Sving Deg, Pilsner 5,5%
  • Fugle-Klausen IPA med cassis, 6,5%

Haandbryggeriet har med seg:

  • Bestefar 9%
  • Nissebrygg 4,5%
  • Nissefar fatlagret 2013 7%
  • Halvors Jul 8%

Eik & Tid har med seg:

  • Julerukkis – Nordisk surøl med rugbrød, kirsebær og krydder. Fatlagret 3 mnd. 4,3%
  • Syr – Nordisk rått surøl brygget med einerlåg, kveik, husets gjærkultur. Fatlagret 6 mnd. 4,5%

Nøgne Ø har med seg:

  • JuleQuad – Belgisk Quadruppel 10%
  • Hvit Jul – Belgisk Wit 4,5%
  • Special Holiday Ale – Winter Ale 8,5%

7 Fjell har med seg:

  • 7 Sorter – Christmas Ale 6,5%
  • Sinterklaas – Belgian Christmas Ale 7,7%
  • Grevinnen – Light Christmas Ale 4,7%
  • Hovmesteren – Dark Christmas Ale 4,7%

Grünerløkka Brygghus

  • Løkka Julebokk- Dobbelbokk 7,1 %
  • Backyard Hero- Akevittfatlagret Dobbelbokk 7,1 %
  • Fatlagret Løkka Jul 2015- Dark Ale 4,7 %
  • Vinter Ale 2015 – Dark Ale 5,2 %
  • Og et utvalg av det vi ellers produserer!

 

 

Grünerløkka Brygghus ser dagens lys

Det dekkes til fest!

I bryggeriet er vi veldig glad i  å kombinere øl og mat, og det er alltid god stemning når det settes ut langbord og gjøres i stand til fest ellerjulebord. Vi har satt opp en spennende ølmeny til hver rett, smakt oss gjennom maten og ølet for å finne den aller beste kombinasjonen og selvsagt gjort det ekstra hyggelig i bryggeriet for denne ene spesielle kvelden. I løpet av arbeidsdagen står vinylspilleren på og vi kommer også i den riktige stemningen. I kveld kommer en ny gruppe med forventnigsfulle og festsemte mennesker som skal avholde årets firmafest hos oss. Hver kveld det dekkes til fest på bryggeriet er spesiell. Vi vil gjøre vårt aller beste for at alle har det bra, og vi storkoser oss også. For dette er noe vi som jobber her faktisk setter veldig stor pris på også.

Å jobbe i et bryggeri handler nemlig om lidenskapen for smaksopplevelser, og lidenskapen for godt håndverk. Med dette som utgangspunkt vil vi gjøre det vi kan for å skape god stemning i bryggeriet. Vi er stolte over vårt håndtverk, og vi vil fortelle det vi kan kan, skape entusiasme og ekte ølglede. Når vi får muligheten til å inspirere og se folk sette pris på de gode smaksopplevelsene er vi veldig fornøyde. Det er akkurat slik det skal være en sen kveld i november!

Maten som serveres er tre retters meny fra kjøkkenet til Grünerløkka Brygghus pub, tradisjonell julemat med en egen kreativ vri. Det leveres også mat fra Vespa & Humla, her er det julemat med en sydeuropeisk vri. I restauranten benyttes rotisseriet, der and og landkylling blir grillet over lang tid, for å få mye smak og samtidig bli skikkelig saftige! Når man velger julebordmeny eller festmeny velger man blant de ulike alternativene til et av de to stedene. Disse menyene endres i takt med sesong, og akkurat nå er det jo naturlig å fokusere på tiden mot jul!