Bryggeriet

Grünerløkka brygghus så dagens lys i 2013, og har rukket å bli et av de store håndverksbryggeriene i Norge. Likevel er bryggeriet fremdeles å regne som et veldig lite håndverksbryggeri i en større sammenheng, med sin 1000 liters bryggekjele og totalt åtte gjæringstanker.

Våre salgsteder er Ølutsalget, Kiwi Oslo, Coop Extra Oslo Øst, Narala Vålerenga, lokale Menybutikker, Gulatingbutikker, Vinmonopolet, samt en rekke barer og restauranter. 

Vi tilbyr også hjemlevering fra vårt ølutsalg! For hjemlevering bestiller man via amoi.no.  Der kan du også få levert hjem fra andre spesialbutikker i Oslo. 

Bryggeriet holder til ved Sofienbergparken midt på Grünerløkka og har adresse Københavngata 2. Dette er i bakgården ved restauranten Vespa & Humla, og her arrangeres også en rekke festivaler hele året.

«Støtt ditt lokale bryggeri» har vært et viktig slagord, da lokal tilhørighet og tilgjengelighet er noe det fokuseres på. Selv med et utvalg av øl tilgjengelig på vinmonopol i hele landet, så er det likevel viktig være godt representert i vårt nærområde.

Bryggeriet viser vi stolt frem for alle interesserte. Ønsker du en omvisning på bryggeriet tar vi imot grupper på en rundtur her hos oss. Smaking er selvsagt inkludert, og en av oss på bryggeriet vil guide deg i ølets verden med engasjement og entusiasme.

For mange er vi kjent for våre årlige ølfestivaler, og Grünerløkka Mikrobryggfestival og Oslo Mikrobryggfest har blitt en stor årlig begivenhet for mange ølinteresserte. Sjekk Facebook for dato.

Kjetil Johnsen er daglig leder, bryggeriansvarlig og grunnlegger av både pub og bryggeriet. Med en leken tilnærming til ølbrygging brygges det både moderne, utradisjonelle- og klassiske øl. Det er Kjetil sine oppskrifter som brygges i tett samarbeid med brygger. Som altmuligmann har han ansvar for alt fra drift av puben og brygging, til salg og administrasjon.

%d bloggere liker dette: