Gjestebryggeri lørdag 08 april: Qvart Ølkompani!

Siden vi skal kjempe mot Qvart under neste ukes bryggeribråk, har vi invitert de glade guttene fra Sørlandet til å brygge et vennskapelig samarbeidsøl hos oss. Samtidig har vi også vår vanlige «Åpent bryggeri» på lørdag, noe som betyr at at man kan ta en titt på bryggingen dersom man tar turen innom denne dagen. Ølet som brygges, en Berlinerweisse med friske asiatiske krydder har fått navnet «Summer in Siam», og vil brygges på lørdag før den syrnes over helgen helgen og jobbes videre med på mandag, for å få sin karakteristiske sure og friske smak!

«Qvart Ølkompani holder til på Lund i Kristiansand og har vært i drift siden juni 2015. Qvart ønsker først og fremst å levere øl med høy drikkbarhet til folk flest, men samtidig by på spennende og innovative nyheter som kan gi nye opplevelser. Vi er tilgjengelig i flere dagligvarekjeder og ølutsalg, vinmonopolet og en rekke resauranter, puber og barer i hele landet.»
– Tekst hentet fra bryggeriets hjemmesider.

Qvart har med seg sitt eget øl som vil være til salgs i bryggeribaren denne dagen, så allerede da kan du jo sammenligne Grünerløkka Brygghus og Qvart Ølkompani sine øl.

Klokken 17.00 vil gutta fra Kristiansand holde en ølsmaking og fortelle om seg selv og sine øl.

På Åpent bryggeri har du mulighet til å kjøpe mat fra Vespa & Humla sin meny som kan nytes i bryggeriet. Hjemmebryggere har som vanlig muligheten til å hente med seg gratis gjær fra bryggeriet, og vi som jobber og er her setter jo alltid pris på en god ølprat!

Velkommen til Åpent bryggeri i bryggerigården i Københavngata 4 fra kl 14-19.

Bryggeribråk er arrangert av Håndverkerstuene, og er en ærefull kamp om å bli det bryggeriet i norden som er best på å sette øl til mat. I år er altså både Qvart og Grünerløkka Brygghus med for første gang som deltagere, og hvem av disse bryggeriene som går videre avgjøres altså mandag 10 april. For mer info og biletter, besøk http://www.bryggeribrak.no/.

Det er utsolgt for billetter, og vi gleder oss veldig!