Velkommen til Grünerløkka Brygghus – pub og restaurant, bryggeri, ølutsalg, catering, kurs, omvisninger og selskapslokaler!


 


Bryggeriet

Bryggeri, ølutsalg og festivaler – Reservasjoner og omvisninger.

I Københavngata 4, like ved Sofienbergparken finner du Grünerløkka Brygghus brygggeri.Bryggeriet har sitt eget ølutsalg som holder åpent hverdager 09-17. Bryggeriet kan også reserveres for egne arrangementer, omvisninger og kurs, og er et populært tilbud for bedrifter og grupper som ønsker å leie en annerledes type selskapslokaler.

 

Les mer om Bryggeriet


Grünerløkka Brygghus Pub & Restaurant

Pub og restaurant med fokus på et mangfold av håndverkøl og moderne gastropubmat

På Grünerløkka Brygghus i Thorvald Meyers gate står øl og mat i fokus, og vi har et bredt utvalg av ølsorter både på fat og på flaske. Vi bruker mye tid på å skape gode smakskombinasjoner. Nettopp derfor setter kokkene, bartenderene og ølbryggerene seg ned og smaker seg frem til de aller beste kombinasjonene av øl og mat. Se sesongens menyer!

Les mer om Grünerløkka Brygghus pub


Ølutsalget

Vegg i vegg med bryggerieriet i Københavngata finner du vårt bryggeriutsalg. Alt vi produserer av øl med alkoholstyrke på under 4,7 % får du kjøpt her. Noen varianter har vi på flaske eller boks, og vi har et bredt utvalg av produkter vi selger på hele fat (20 eller 30 liters keyKegs). Vi har også utleie av tappeutstyr slik at du kan tappe ditt eget øl.

butikk-e1510823610942.png

Ølutsalget holder åpent hverdager fra 09.00-17.00