Sesongens menyer

I september kommer vår oktoberfestmeny!

Oktoberfesttallerken bestående av pølse, fra egen produksjon, svineknoke, potetmos og vår egen fermenterte Sauerkraut. Drikke: vår egen oktoberfestøl, amber lager 5,5%.

Løkka hot chicken

Maten på Grünerløkka Brygghus endres etter sesong, og det tilbys mat inspirert fra engelsk og fransk kjøkken, men med gode norske råvarer. Pubmenyen  som er tilgjengelig er alltid variert og preget av moderne gastropubmat. Grünerløkka Brygghus sine klassiske «fish and chips» og «Bangers and Mash» er faste på menyen, mens andre retter byttes ut jevnlig.

Scotch eggs på Løkka

 

Vi har også egne festmenyer som varierer etter sesong. Dette er menyer som forhåndsbestilles ved reservasjon for grupper. Festmenyene tilbyr vi både på puben i Thorvald Meyers gate for grupper opptil 20,  og som et festmåltid inne på bryggeriet i Københavngata 2 for grupper opptil 60 personer!

 

 

Ved å klikke på bildet ser du hele vår faste meny

Fast meny på puben

Menyen har blitt større, og foruten mat har vi kjøpt ny espressomaskin og vi har satt ølcocktails på menyen. vi har også nå ekte Gravitypour real ale, en ølopplevelse ikke mange kan skilte med!

 

Se hele menyen

 

 

 

 

 

%d bloggere like this: