Sesongens menyer

Maten på Grünerløkka Brygghus endres etter sesong, og det tilbys mat inspirert fra engelsk og fransk kjøkken, men med gode norske råvarer. Pubmenyen  som er tilgjengelig er alltid variert og preget av moderne gastropubmat. Grünerløkka Brygghus sine klassiske «fish and chips» og «Bangers and Mash» er faste på menyen, mens andre retter byttes ut jevnlig.

Vi har også egne festmenyer som varierer etter sesong. Dette er menyer som forhåndsbestilles ved reservasjon for grupper. Festmenyene tilbyr vi både på puben i Thorvald Meyers gate for grupper opptil 20,  og som et festmåltid inne på bryggeriet i Københavngata 2 for grupper opptil 60 personer!

Her ser du først meny for Grünerløkka pub i Thorvald Meyers gate, deretter ser du menyene som tilbys som tre retters festmenyer ved reservasjoner inne på bryggeriet.

Sommermeny_2017

Summer menu_2017

 

Festmenyer for pub og bryggeri

Festmeny fra Grünerløkka Brygghus pub

Denne menyen tilbys som tre retters festmeny ved reservasjoner på bryggeriet.

gbfestmeny

Festmeny fra Vespa & Humla

Denne menyen tilbys som tre retters festmeny ved reservasjon på bryggeriet. Vespa & Humla ligger vegg i vegg med bryggeriet, og har med eget rotisseri fokus på mat grillet over lang tid, med italiensk kjøkken som fokus.  Må forhåndbestilles!

vespa