Puben

På Grünerløkka Brygghus i Thorvald Meyers gate står øl og mat i fokus, og vi har et bredt utvalg av ølsorter både på fat og på flaske. Vi bruker mye tid på å skape gode smakskombinasjoner. Nettopp derfor setter kokkene, bartenderene og ølbryggerene seg ned og smaker seg frem til de aller beste kombinasjonene av øl og mat. Bartenderene kan derfor alltid komme med gode forslag og anbefalinger til noe passende i glasset. Spør oss om du lurer på noe, og ikke nøl med å utfordre oss på spennende kombinasjoner av øl og mat!

Her kan du ta en titt på alt vi har på flaske. I tillegg har vi mye spennende på fat på våre 20 tappelinjer!

Vil du booke bord hos oss?

Vi tar imot grupper på opptil 20 personer , og tilbyr sesongbasert og kortreist mat fra vår meny. I tillegg har vi vår egen selskapsmeny – for å gi dere en uforglemmelig aften med gode smaksopplevelser hos oss på Løkka! Kontakt oss for å reservere bord, eller sende en forespørsel.

Ølsmaking på Løkka

I puben kan vi arrangere spennende ølsmakinger for grupper på min 6 personer. Her får du et godt innblikk i ølets historie, gjennomgang av forskjellige ølstiler, og 5 stk 2 dl smak på noen av våre spennende øl. Selve smakingen varer i ca 1,5 timer og er både spennende og lærerik!

161209_2706

foodoraBestill mat hjem!

Dersom du bor i Oslo og vil ha mat levert hjem på døren, kan du nå bestille fra foodora.  Her får du levert mat fra kl 15-21 på hverdager, fra 12-22 på lørdager og 12-21 på søndager. Klikk på logoen for å bestille fra vår meny.


Grünerløkka Brygghus og de ansatte

I baren finner du barsjef Julie H. Amundsen, som har mange års erfaring i bransjen og både vin- og ølkelnerutdannelse. Ved hennes side finner du Gisle Stensrud som har jobbet på Grünerløkka Brygghus i mange år. Med seg på laget har de en dyktig og dedikert gjeng med ansatte, som alle har en stor interesse for øl og mat. Om kort tid skal alle i baren gjennomføre et ølvertkurs som gjør dem alle til sertifiserte ølservitører. Dette er kvalitetsstempel som beviser en stor ølkunnskap. Vi vil dermed gi våre gjester det beste vi kan tilby!

Vår kjøkkensjef Yngve Martinsen har fagbrev som både kokk og servitør, og har erfaring fra norsk, fransk og asiatisk fusionkjøkken. Han har sitt personlige preg på menyen; en nordisk tvist med fokus på gode råvarer og sesong. Med Anna Milnikova og Aleksejs Tkacenko utgjør de et godt team på kjøkkenet.

Vår meny er inspirert både fra det engelske og franske kjøkken, men med gode norske lokale råvarer. Med dedikerte ansatte med høy kompetanse og interesse for øl og mat  vil vi dra opp moderne gastropubmat til et nytt nivå!

Menyene våre varierer etter sesong, og oppdateres derfor jevnlig.

 


Vi tilbyr også ølsmaking for mindre grupper (4-6 personer). Kontakt oss for gjerne om du ønsker å reservere bord eller har spørsmål om våre aktivititeter og events!


Her kan du se våre tilgjengelige menyer:

Pubmatmeny

julebordmenyer for pub & bryggeri

Alle våre øl på flaske