Puben

På Grünerløkka Brygghus i Thorvald Meyers gate står øl og mat i fokus, og vi har et bredt utvalg av ølsorter både på fat og på flaske. Vi bruker mye tid på å skape gode smakskombinasjoner. Nettopp derfor setter kokkene, bartenderne og ølbryggerne seg ned og smaker seg frem til de aller beste kombinasjonene av øl og mat. Bartenderne kan derfor alltid komme med gode forslag og anbefalinger til noe passende i glasset. Spør oss om du lurer på noe, og ikke nøl med å utfordre oss på spennende kombinasjoner av øl og mat!

Maten på Grünerløkka Brygghus endres etter sesong, og det tilbys mat inspirert fra engelsk og fransk kjøkken, men med gode norske råvarer. Her finner du menyen.

Vi tar imot grupper på opptil 20 personer, og tilbyr sesongbasert og kortreist mat fra vår meny. I tillegg har vi vår egen selskapsmeny – for å gi dere den perfekte kvelden med gode smaksopplevelser hos oss på Løkka!

Ølsmaking
I puben kan vi arrangere spennende ølsmakinger for grupper på min 6 personer. Her får du et godt innblikk i ølets historie, gjennomgang av forskjellige ølstiler. Les mer

161209_2706

Bestill mat hjem!
Dersom du bor i Oslo og vil ha mat levert hjem på døren, kan du nå bestille fra foodora. Her får du levert mat fra kl 15-21 på hverdager, fra 12-22 på lørdager og 12-21 på søndager. Bestill fra vår meny her.